Ik heb een bestelling geplaatst en nu?
Via het systeem krijg ik je bestelling binnen. Betalen hoeft pas in de week van leveren. Dat gaat in overleg via de email. Omdat ik op kleine schaal produceer is het soms even wachten tot ik het vlees voorradig heb. Binnen een paar dagen breng ik je via e-mail op de hoogte wanneer ik het vlees in huis heb en wanneer het opgehaald of bezorgd kan worden.
Binnen een straal van 25 kilometer bezorg ik ook. Zie leveren bestelling. Verzenden kan ook voor 25 euro per pakket.
De meeste vleessoorten worden per twee stuks verpakt. Gehakt wordt per 350 gram verpakt, hachee per 400 gram en soepvlees per 250 gram. Riblappen worden per 1 stuk verpakt omdat deze vrij groot zijn. Mocht je andere inpak wensen hebben, zet dit in de bestellijst bij de extra opmerkingen erbij. Het vlees wordt na het inpakken direct diepgevroren.
Verkoop je rundvlees of kalfsvlees?
In Nederland wordt het grootste deel van de kalveren, afkomstig uit de melkveehouderij, gehuisvest volgens de gangbare normen. Aangezien ik vind dat op het vlak van dierenwelzijn nog heel veel te halen valt is dit mijn focus geworden bij het houden van mijn dieren. Frisse lucht om in te ademen, genoeg bewegingsruimte en een zacht ligbed zijn de belangrijkste vereisten. Daarnaast haal ik de kalveren rechtstreeks bij de melkveehouder. Maar wel op een leeftijd dat ze sterk genoeg zijn om zelfs op te kunnen groeien zonder antibiotica. Om mijn keten zo kort en transparant mogelijk te houden, breng ik het dier zelf naar het slachthuis en als de slager het dier geslacht heeft pak ik het vlees zelf in. Zo ben ik zelf betrokken bij het hele proces en weet ik van begin tot eind hoe mijn vlees uiteindelijk geproduceerd is. Want hetgeen ik eet moet ook betrouwbaar zijn en dat wil ik ook graag delen met andere mensen.
Ben ik als klant hier aan het juiste adres?