Ik heb een bestelling geplaatst en nu?
Via het systeem krijg ik je bestelling binnen. Omdat ik op kleine schaal produceer is het niet vandaag bestellen en morgen in huis. Via de email breng ik je op de hoogte wanneer ik nieuw vlees heb of dat ik eventueel nog iets op voorraad heb. Betalen hoeft pas in de week van leveren. Dat gaat in overleg via de email.
Ik kan het vlees verzenden per post of ik rij eens in de maand een route door Nederland. De bezorgkosten zijn 4,95. Ondanks dat het vlees diepgevroren is gaat verzenden per post goed. Het vlees wordt in een isolatiezak gedaan, daar gaat droogijs bij in en dan blijft het wel 48 uur bevroren. Als je in je bestelling aangeeft bezorgen, dan stemmen we via de email af wanneer het jou het beste uitkomt om het pakket te verzenden. Ik stuur je dan ook de track en trace zodat je je pakket kunt volgen.
De meeste vleessoorten worden per twee stuks verpakt. Gehakt wordt per 350 gram verpakt, hachee per 400 gram en soepvlees per 250 gram. Riblappen worden per 1 stuk verpakt omdat deze vrij groot zijn. Mocht je andere inpak wensen hebben, zet dit in de bestellijst bij de extra opmerkingen erbij. Het vlees wordt na het inpakken direct diepgevroren.
Verkoop je rundvlees of kalfsvlees?
In Nederland wordt het grootste deel van de kalveren, afkomstig uit de melkveehouderij, gehuisvest volgens de gangbare normen. Aangezien ik vind dat op het vlak van dierenwelzijn nog heel veel te halen valt is dit mijn focus geworden bij het houden van mijn dieren. Frisse lucht om in te ademen, genoeg bewegingsruimte en een zacht ligbed zijn de belangrijkste vereisten. Daarnaast haal ik de kalveren rechtstreeks bij de melkveehouder. Maar wel op een leeftijd dat ze sterk genoeg zijn om zelfs op te kunnen groeien zonder antibiotica. Om mijn keten zo kort en transparant mogelijk te houden, breng ik het dier zelf naar het slachthuis en als de slager het dier geslacht heeft pak ik het vlees zelf in. Zo ben ik zelf betrokken bij het hele proces en weet ik van begin tot eind hoe mijn vlees uiteindelijk geproduceerd is. Want hetgeen ik eet moet ook betrouwbaar zijn en dat wil ik ook graag delen met andere mensen.
Ben ik als klant hier aan het juiste adres?