Hoe wordt jij een blije klant?

Misschien wel de meest uitdagende vraag voor een ondernemer. Hoe bereik ik jou als consument? Het verhaal kan geweldig zijn, het product kan uitmuntend zijn, alleen uiteindelijk kan een bedrijf overleven door verkoop van zijn/haar product. Ik zit nu in die fase dat je nadenkt hoe kan ik mensen in beweging krijgen? Want ik weet dat er gigantisch veel aanbieders zijn van vlees. Het lijkt de laatste tijd wel een hype geworden. Dus je zult vast ook overspoeld worden door aanbieders en wat kies je dan?

Zou het helpen om een open dag te organiseren? En dan eens te laten zien wat voor leven mijn dieren hebben? Zodat je er meer gevoel bij krijgt. Ik besef ook dat ik mij er bewust van ben wat voor leven dieren in de gangbare houderij hebben. En dat heel veel mensen dat niet weten. Als je dat niet weet kan ik mij voorstellen dat de noodzaak ook niet bepaald groot is om je aankoop keuzes te gaan veranderen. Ondanks dat zal je vast iets mee krijgen over het feit dat de productie van vlees op dit moment onder vuur ligt... denk aan een vleestaks, denk aan de impact die het heeft wereldwijd dan zou het nog zo gek niet zijn om allemaal eens wat minder te consumeren. En als je dan ook vlees kiest van dieren die een goed leven hebben gehad, dan zet je verandering in gang. Ik weet ook dat nu energie duurder wordt, en ook voedsel, het eerste waar vaak op bezuinigd word vlees is. Ik blijf alleen herhalen , hoe bizar is het dat wij nog steeds massaal vlees uit het buitenland consumeren? Terwijl wij hier een heel mooi product produceren. We zijn alleen gewend geraakt aan het feit dat vlees erg goedkoop hoort te zijn. En het effect daarvan krijg je niet direct gepresenteerd. Dat zie je niet op het moment dat je een stukje vlees koopt. Maar ik wil je wel deze vraag stellen: Wil je mee de wereld verbeteren moet je dan nog steeds de Irish beef willen hebben of de Australische ossenhaas? Want zolang dat gebeurd blijft de huidige massa productie op volle toeren door gaan en veranderd er aan de levensomstandigheden van de dieren hier niets. En voor wie denkt dat alle dieren hier naar buiten gaan dan moet ik je helaas teleurstellen want van de kalveren geboren in de melkveehouderij die niet geschikt zijn om melk te geven komt minder dan 1% ooit buiten. En 1% van 1,5 miljoen dieren is dan niet zo veel...

Dus ik zou heel blij zijn met jouw input! Wat heb je nog nodig om de stap te maken naar ja ik ga bestellen? Want alleen met jou kan ik mijn missie bereiken. Namelijk een luxe leven creëren voor de dieren die uiteindelijk ons voedsel worden. Hoe kan ik helpen in het voorzien van je behoeften als het gaat om de aankoop van vlees? Hoe wordt jij een blije klant? Wat voor eisen vind je belangrijk bij de aankoop van je vlees? En mogelijk heb je nog hele andere ideeën waar ik totaal niet over na heb gedacht. Kortom dank je wel voor je input alvast! En de dieren zijn je dankbaar :)

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Hoe wordt jij een blije klant?

Misschien wel de meest uitdagende vraag voor een ondernemer. Hoe bereik ik jou als consument? Het verhaal kan geweldig zijn, het product kan uitmuntend zijn, alleen uiteindelijk kan een bedrijf overleven door verkoop van zijn/haar product. Ik zit nu in die fase dat je nadenkt hoe kan ik mensen in beweging krijgen? Want ik weet dat er gigantisch veel aanbieders zijn van vlees. Het lijkt de laatste tijd wel een hype geworden. Dus je zult vast ook overspoeld worden door aanbieders en wat kies je dan?

Zou het helpen om een open dag te organiseren? En dan eens te laten zien wat voor leven mijn dieren hebben? Zodat je er meer gevoel bij krijgt. Ik besef ook dat ik mij er bewust van ben wat voor leven dieren in de gangbare houderij hebben. En dat heel veel mensen dat niet weten. Als je dat niet weet kan ik mij voorstellen dat de noodzaak ook niet bepaald groot is om je aankoop keuzes te gaan veranderen. Ondanks dat zal je vast iets mee krijgen over het feit dat de productie van vlees op dit moment onder vuur ligt... denk aan een vleestaks, denk aan de impact die het heeft wereldwijd dan zou het nog zo gek niet zijn om allemaal eens wat minder te consumeren. En als je dan ook vlees kiest van dieren die een goed leven hebben gehad, dan zet je verandering in gang. Ik weet ook dat nu energie duurder wordt, en ook voedsel, het eerste waar vaak op bezuinigd word vlees is. Ik blijf alleen herhalen , hoe bizar is het dat wij nog steeds massaal vlees uit het buitenland consumeren? Terwijl wij hier een heel mooi product produceren. We zijn alleen gewend geraakt aan het feit dat vlees erg goedkoop hoort te zijn. En het effect daarvan krijg je niet direct gepresenteerd. Dat zie je niet op het moment dat je een stukje vlees koopt. Maar ik wil je wel deze vraag stellen: Wil je mee de wereld verbeteren moet je dan nog steeds de Irish beef willen hebben of de Australische ossenhaas? Want zolang dat gebeurd blijft de huidige massa productie op volle toeren door gaan en veranderd er aan de levensomstandigheden van de dieren hier niets. En voor wie denkt dat alle dieren hier naar buiten gaan dan moet ik je helaas teleurstellen want van de kalveren geboren in de melkveehouderij die niet geschikt zijn om melk te geven komt minder dan 1% ooit buiten. En 1% van 1,5 miljoen dieren is dan niet zo veel...

Dus ik zou heel blij zijn met jouw input! Wat heb je nog nodig om de stap te maken naar ja ik ga bestellen? Want alleen met jou kan ik mijn missie bereiken. Namelijk een luxe leven creëren voor de dieren die uiteindelijk ons voedsel worden. Hoe kan ik helpen in het voorzien van je behoeften als het gaat om de aankoop van vlees? Hoe wordt jij een blije klant? Wat voor eisen vind je belangrijk bij de aankoop van je vlees? En mogelijk heb je nog hele andere ideeën waar ik totaal niet over na heb gedacht. Kortom dank je wel voor je input alvast! En de dieren zijn je dankbaar :)

Over de schrijver
Reactie plaatsen